Modern çağın kaşifleri

Unknown | 13:49 | 0 yorum

Acer'dan modern çağın kaşifleri için ödüllü kampanya: BenimKesfim 

Acer, yeni marka sloganı ‘Sınırların Ötesini Keşfet’ den yola çıkarak modern çağın kaşifleri için birbirinden eğlenceli sosyal medya uygulamaları yaratmaya devam ediyor. Sosyal medya üzerinden her gün yaptıklarını ve gördüklerini paylaşmayı seven tüm kaşifler artık benimkesfim.com ‘da bir araya geliyor.
Modern çağın kaşiflerinin  bu kampanyaya katılmak için www.benimkesfim.com‘a girmeleri ve Facebook  hesaplarıyla bağlanmaları yeterli. Kaşiflerin sonrasında tek yapmaları gereken 15 Nisan tarihine kadar Instagram, Twitter ve Facebook üzerinden  #benimkesfim hastag’i ile onlara ilham veren bir yazıyı, yeni keşfettikleri bir yeri ya da bir fotoğrafı paylaşmaları.  Keşifler arasından en beğenilen 10 paylaşım finale kalacak ve jürinin seçtiği 1 kişi, mobiliteye yeni bir boyut kazandıran Acer Iconia W510’nın sahibi olacak! Windows 8’li yeni Acer ICONIA W510 benzersiz bir tablet deneyimi yaşatırken kullanıcıların içeriklerinin keyfini çıkarmaları ve paylaşmalarının yanı sıra klavyesi sayesinde üretken olmalarını da sağlıyor.
Ayrıca her gün en beğenilen 3 içeriğin kaşifi de Acer logolu 8GB USB bellek sahibi olacak!
‘Ben de bir modern çağ kaşifiyim’ diyorsanız, hayatınızın her anında paylaşmayı, bilgiye ulaşmayı ve üretmeyi kolaylaştıran Acer W510 tabletin sahibi olmak içinweb sitesi : www.benimkesfim.com 

Kaynak: http://www.teknolojide.com/modern-cagin-kasifleri

Category:

Yazar Hakkında:
!BR@H!M F!R@T Blogumuzda paylaşılan her şey tanıtım amaçlıdır. Telif ihlali olan paylaşımları iletişim kutusundan bize ulaştırabilirsiniz.

0 yorum