Yeni bir Reklam Ağı

Unknown | 13:22 | 3 yorum



Metin: Merhaba, arkadaşlar ben Savaş Ünal size bu paylaşımımda Star-Reklam'dan bahsedeceğim adını mutlaka duyduğunuzu düşünüyorum duymayanlarda şu linkten;(www.star-reklam.weebly.com) adresinden Star-Reklam'ı ziyaret edebilirler.

Star-Reklam her kullanıcısına önem veren yeni bir reklam ağıdır felsefeleri diğerlerinden tamamen farklıdır çünkü Star-Reklam'da diğer reklam ağlarında bulunan birçok özellikden daha farklı alternatifler bulunmaktadır.

Kısa bir tanıtım öyküsüne ne dersiniz ? fazla vaktinizi çalmadan kısaca özetlemek istediğim Star-Reklam'ı birkaç satıra sığdırmak istesemde bu satırlardan daha fazlasının olduğunu düşünüyorum.

Star-Reklam Türkçe,İspanyolca olmak üzere 2 farklı dilde hizmet vermektedir aynı zamanda Türkiye ve İspanya sayfasıylada 2 farklı ülkedede hizmet vermektedir peki nedir bu Star-Reklam diyince Star-Reklam'ın ana sayfasında gördüğümüz şu metin dikkatimizi çekti ve sizlerle paylaşmak istedik ''Star-Reklam ana sayfasına hoş geldiniz. Star-Reklam 2013 yılının ocak aylarında kurulan ücretsiz uluslararası bir reklam ağı servisidir. Webmasterlar'ın karşılıklı sitelerine ekledikleri tek bir kod ile onlarca sitede ücretsiz reklam vermesini sağlayan bu servis tamamen ücretsizdir.'' bu yazı bize Star-Reklam'ı kısaca anlattı sanıyorum ama biz birazdaha ileriye gitmek istiyoruz ve size Star-Reklam'ı daha yakından tanıtmak istiyoruz.

Banner reklam,Text reklam özelliği ile 2 farklı biçimde reklam seçeneği sunuyor kendi geliştirdiği algoritma sistemi ile sizlere çeşitli raporlar ve global bir sıralama sunuyor reklam banneri yeterince kaliteli olmayan siteleri e-mail ile uyararak text-reklama çağırıyor günlük tekil hiti en az +40 olan siteleri reklam ağına kabul ediyor reklam alanı resmi yüklenirken reklam bölümünde Star-Reklam logosu gösteriliyor ziyaretçiler boş alan görmüyor resmin yüklenmemesi durumunda çirkin görüntü oluşmasıda engellenmiş oluyor kod sayfa yüklendikten sonra çalışıyor sayfa yüklenme süresinin aynı kalmasını sağlıyor reklam çerçevesi hiçbir yabancı stil dosyasından veya browser farklılıklarından etkilenmiyor bir piksellik bir kayma veya olmayan bir çerçeve gösterme gibi sorunlar ortaya çıkmıyor her tarayıcıda tamamen aynı görüntüleniyor kod oldukça hafif diğer reklam ağlarının iframe kodunda koca bir sayfanın(234KB) yüklenmesi gerekirken Star-Reklam'ın küçük scriptinde (9KB) boyutunda diğerlerine oranla 30 kat daha küçük bir boyut ortaya çıkıyor.

Star-Reklam iframe kullanmaz bu nedenle gerçektende kayıtlı her siteden link alırsınız ve Google, Alexa sıralamalarınız gözle görülür şekilde yükselir diğer tüm reklam ağlarından farklı olan bu özelliğiyle Star-Reklam'ın sitenize kazandırdıklarını kısa sürede farkedeceksiniz sitenizde kendi sitenizin reklamı çok nadiren gösterilir böylelikle kendi reklamınızı yapıyor olmazsınız script sayfa tamamen yüklendikten sonra çalıştığı için bu nedenle sayfa yüklenmesinde gözle görülür bir değişim olmaz diğer reklam ağlarının aksine,Star-Reklam bir iframe virüsü yapısında değildir ve tamamen güvenilirdir diğer reklam ağlarını bazı popüler antivirüs yazılımları iframe virüsü olarak görür bu nedenle siz hiç farketmeden onlarca ziyaretçi kaybedersiniz.

Kısaca ÜCRETSİZ bir reklam ağı arıyorsanız şiddetle tavsiye ederimki Star-Reklam bu işi en iyi yapan ücretsiz reklam platformudur burdan tüm Star-Reklam ekibine ve yöneticilerine selamlarımı iletirim gerçekten işinizi iyi yapıyorsunuz sevgiler, 
saygılar.


http://star-reklam.weebly.com/

Category:

Yazar Hakkında:
!BR@H!M F!R@T Blogumuzda paylaşılan her şey tanıtım amaçlıdır. Telif ihlali olan paylaşımları iletişim kutusundan bize ulaştırabilirsiniz.

3 yorum:

  1. sizdemi Star-Reklam'ı destekliyorsunuz ? ne güzel, ne hoş birşey gerçekten yakın zamanlarda belli bir yerlere geleceğini düşündüğüm reklam ağı bir Türk yapımı olmasıda gerçekten insanlara gurur veriyor yazıyı sonuna kadar okudum ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşım bannerimi değiştirirmisin lütfen rica etsem ;
    http://4.bp.blogspot.com/-mFjyv_yK4OM/USPQkvLtXHI/AAAAAAAAA6Q/kBpBZAY3wqM/s1600/forumcl+banner+2.png

    YanıtlaSil
  3. İsteğinizüzerine değiştirildi banneriniz.

    YanıtlaSil